

ISC₃ and Friends Pitch Wednesday at Achema 2024

moderated by Astrid Ewaz, ISC3 Innovation Hub Project Manager Sustainable Chemistry and Events

Live at Achema 2024 in Frankfurt am Main, June 12th, Innovation Stage 11:15 a.m. – 1:30 p.m. CEST

Speakers	Time slot: 11:15-13:30 (tbd)	Total duration: 150 mins	Program
1	11:15-11:20	5 mins	Introduction to ISC3 and Friends Achema Live Start-Up Slam Mr. Matthias Brey, EY Europe West Sustainability Leader, EY Consulting GmbH
2	11:20-11:25	5 mins	BCNP Dr. Holger Bengs, Managing Director
3	11:25-11:30	5 mins	Introduction to ISC3 and Friends Achema Start-Up Slam and Innovation in Sustainable Chemistry by ISC3 Dr.Alexis Bazzanella, Director ISC3 IH & Ms Astrid Ewaz, ISC3 IH, PM Sustainable Chemistry & Events
4	11:30-11:38	8 mins	Slot 1 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Vienna Textile Lab</u> , Austria (SC) Ms Karin Fleck, CEO and Founder
5	11:38-11:46	8 mins	Slot 2 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Plastale</u> , Egypt (SC) Mr. Abdallah Mohamed, Founder
6	11:46-11:54	8 mins	Slot 3 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Bioweg</u> , Germany (SC) Ms. Naomi Michali, Chief of Staff
7	11:54-12:02	8 mins	Slot 4 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Banyan Nation</u> , India (SC) Mr. Mani Vajipeyajula, CoFounder & CEO at Banyan Nation
8	12:02-12:10	8 mins	Slot 5 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Mavisol B.V.</u> , Netherlands (SC) Mr. Nikolai Bredelev, CEO
9	12:10-12:18	8 mins	Slot 6 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Energy Robotics GmbH</u> , Germany (AI & Automation) Mr. Marc Dassler, CEO and Co-founder
10	12:18-12:26	8 mins	Slot 7 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Coac GmbH</u> , Germany (AI & Automation) Mr. Martin Prinz, Managing Director
12	12:26-12:34	8 mins	Slot 8 – Start-Up Presentation Pitch – <u>Nextmol</u> , Spain (AI & Automation) Ms Monica De Mier, PhD, CEO
	12:34-12:44	10 mins	Small break
13	12:44-12:52	8 mins	Slot 9 – Start-Up Presentation Pitch - <u>Blueplasma Power</u> , Netherlands/Spain (SC) Mr. Mr. Mario Araya, Co-CEO Technology & Founder
14	12:52-13:00	8 mins	Slot 10 – Start-Up Presentation Pitch - ETB Technologies, Netherlands (SC) Mr. Noah V. Hirsch Trembovolsky, CEO & Founder
15	13:00-13:08	8 mins	Slot 11 – Start-Up Presentation Pitch – <u>FRE Technologies</u> , Netherlands (SC) Mr. Gavin Duffy, Founder & CEO
16	13:08-13:16	8 mins	Slot 12 – Start-Up Presentation Pitch - <u>AllocNow</u> , Germany (LCA & Management) Mr. Daniel Bochnitschek, Managing Director and Co-Founder
17	13:16-13:24	8 mins	Slot 13 – Start-Up Presentation Pitch – <u>UniteLabs</u> , Switzerland (Integration & Automation) Mr. Lukas Bromig,PhD, Managing Director & Co-Founder
18	13:24-13:32	8 mins	Slot 14 – Start-Up Presentation Pitch - <u>Exomatter</u> , Germany (AI & Automation) Ms Barbara Bachus, Co-Founder & COO
19	13:32-13:35	3 mins	Quick Q&A Wrap Up & Closing; Announcements Ms Astrid Ewaz, ISC3 Innovation Hub, PM Sustainable Chemistry & Events
	13:35-14:30	55 mins	LUNCH BREAK until Achema Start-Up Award at 14:30